Párlat Brand

Párlat Brand

Először ebben is a tradíciók mutattak irányt. Ami szerint a kipréselt törkölyt és a bor seprő együtt pátoltatott.
Azután a csonthéjas gyümölcs párlatok tanulságán – melyek élményét nagyban javítja ha az erjedés és lapárlás a mag mellőzésével történik – immár csak a seprő kerül a lepárló üzembe.
Érvényes azonban az alapvetés, ami szerint az ilyen fajta párlat sokéves fahordós érlelésel teljesedik ki.

2016FaexÉrlelt seprőpárlatPremium40 fokos500 ml5.530 FtKizárólag saját értékesítés
VSOP6rd SpiritÉrlelt törkölypálinkaPremium40 fokos350 ml7.720 FtKizárólag saját értékesítés
VSOPVinaceaSeprőpárlat fahordós érlelés nélkülPremium40 fokos350 ml7.240 FtKizárólag saját értékesítés